marți, 4 martie 2014

ken block fiesta

În cazul îngrijire în Te-am iubit Evenimente Gymkhana si aceste compétente de control al ingrijire masina fata Inima ta sariti Peste o bate, CEEA CE CEI de la Hobby Products International (HPI) o VA sufla cu Siguranta Departe.


Se tăia ca s-au Decis a scris o Arata admiratia Lor for Ken un bloc sasea transa version seria Gymkhana si de FAPT Recreere, pe o scara Mult mai mică, întreaga transa. VIDEO IN de mai Jos, o VOR putea Vedea replica Motorizat scara 1:18 de blestem Ford Fiesta trapa, de îngrijire Este la distanta de operare de control, se confruntă unele galerii-rasucirea mintea. TREBUIE sa recunosc cca se simte FEL La Ca în Via? A Reala, creatorii atenti la Cele mai Mici detalii, vehiculul cu motor fiind microfon fara perii Puternic si cu o "curea de transmisie 4WD cu norma întreaga si REZISTENT la apa servo directie". Masina este Atat de frumos conceput, Incat da impresia de o Dimensiune complet unul. De asemenea, princi filmare cu Camere GoPro Hero3, CEI de la HPI adus unele unghiuri mari de tot "Experienta de Conducere." Totul version TOATE, DACA VA loc si SIMT nevoia sa-i DEA încerca ne, permiteti-ne sa VA ca tors puteti cumpara de FAPT replica on-line si de un face-o În înca Gymkhana.Te-ai gândit de Parcare Paralela o Fost Greu? Apoi VERIFICARE Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at videoclip incredibil de sofer de raliu Ken Block arde de cauciuc serios version ultimul SAU de film Gymkhana Six. În vârsta de 45 de ani, asul de blesteme pe Arata abilitatile de vanzare de Conducere incredibile version jurul valorii de o pista improvizata Plin cu obstacole, including o minge de demolari, Containere de transportul maritim si Doua Lamborghini.


În timp ce versiunile anterioare ale vids Gymkhana au vazut Ken lacrima Prin lacrima pe Strazile DIN San Francisco si seturi de Universal Studios "de la Hollywood, capacitatea tehnica implicat version Gymkhana Șase Este înnebunitor.


Precum donutting de Aventadors, el se confruntă Acelasi Lucru a scris doi politisti pe Sedgeways. Si el Mai Mult Decât viata pana la autocolantul tencuite pe PART DIN spate a lui Ford Fiesta ST RX43 grijă spune "ucide TOATE anvelopele" - cu fum ridicându din Panoul Cele aproximativ constant cauciucuri Pirelli se IAU la pas.


- Vezi mai multe la: http://www.autosaur.com/ken-block-gymkhana-six/ # sthash.SPw2bH0a.dpufFiesta Este Capabil de o fata 0-60 Intr-o Falca-dropping 1,8 SECUNDE si Nu EXISTA 650hp si 650lb/ft de cuplu la indemana Ken. Videoclipul a Fost produs a scris o AJUTĂ la promovarea viitoare Need For Speed: Rivalii de Joc. Decizia serios, Copii, DACA AI de gand sa încerce Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Lucru. NU INCERCATI la domiciliu.           




































http://www.freshnessmag.com/2014/02/19/ken-blocks-2014-ford-fiesta-racecar-hoonigan-racing/                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu